Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności

Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności

Studia podyplomowe z zakresu jakości zdrowotnej żywności w nadzorze weterynaryjnym i sanitarnym

Czas trwania: 2 semestry

Kierownik Studiów
dr Krystyna Morzyk
Zastępca Kierownika
dr Katarzyna Kosek-Paszkowska

Sekretariat
mgr Elżbieta Wierzejska-Witko

Adres
Wydział Medycyny Weterynaryjnej
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumenta
ul. C. K. Norwida 31
50-375 Wrocław
phone 71 320-5439
fax 71 320-5411
email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zaloguj się