Zakład Mikrobiologii Żywności i Higieny Przetwórstwa

Zakład Mikrobiologii Żywności i Higieny Przetwórstwa

Adres
ul. C. K. Norwida 31
51-375 Wrocław

Kontakt
phone 71 320-5171
 fax 71 320-5265

Kierownik
dr hab. Jarosław Bystroń, prof. nadzw. UPWr
phone 71 320-1023
email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pracownicy
dr hab. Adam Malicki prof. nadzw. UPWr phone 71 320-5399 email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
dr Katarzyna Kosek-Paszkowska, adiunkt phone 71 320-5265
email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr Katarzyna Morka, st. technik phone 71 320-5412 email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Janusz Kuczyński, st. technik phone 71 320-5171 email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Doktoranci
lek. wet. Karolina Łyżwińska phone 71 320-5412 email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pracownicy emerytowani
prof. dr hab. Jerzy Molenda

Zaloguj się